Публикувано на: чт, Дек. 21st, 2017

Днес е най-лошият ден за 2017. Защото…

Според астролозите 21 декември е най-лошият ден за тази година. Денят на зимното слънцестоене е обявен за най-ужасен, поради лошото подреждане на небесните тела и по-малкото слънчева светлина през деня. За първи път от 350 години насам Слънцето навлиза в Козирога, часове след като Сатурн стори същото и двете небесни тела ще се окажат в една линия.

Астрологът Нийл Спенсър отчита, че Козирогът ще има труден период в края на годината – съответно Слънце в Козирог означава, че всички зодии ще се оплакват от подобни неприятни ефекти. Той предупреждава, че може да се чувстваме доста потиснати и с липса на енергия, но не трябва да използваме това като оправдание за несвършена работа.

Астролозите ни съветват да не взимаме важни решения, тъй като според тях те биха довели до лоши последствия през следващата година. Те споделят, че можем да се подготвим психически за най-лошия ден. По-малкото слънчева светлина води до главоболие и недоспиване при някои. Хората, които страдат от мигрена, получават по-често проблемите си през зимния сезон.

Специалисти смятат, че промяната във времето влияе на либидото – произвежда се по-малко серотонин, хормонът, който подклажда сексуалното желание. Според сайт за фън-шуй трябва да стоим далеч от „всякаква важна активност“. Разбира се, ако счупите телефона си винаги може да обвините Слънцето в Козирог или ретроградния Меркурий.

Коментари

Автор

-