Публикувано на: пт, окт. 25th, 2013

Студент опипвал Алисия в нощен клуб

Иван Минчев е модел и учи в НСА

Алисия демонстрирала интимна близост с младо момче по време на участието си в столичен нощен клуб. Докато изпълнителката била на сцената, младежът се приближил до нея и се стигнлоа до размяна не на особено невинни ласки, след което той я хванал нежно за крака, за да й каже нещо.

Проверка установи, че въпросният младеж е персона в светските среди. Той се казва Иван Минчев, следва в НСА и през пролетта грабнал титлата „Мистър Студентски град“. Освен със спорт Минчев се занимава и с мода. Появява се и в клипове, като последно взе роля във видеото на Цвети Янева „За господина“.

Отношенията на Алисия и Иван според запознати надминават познанство от типа „Здравей, как си“. Въпросната нощ Минчев дошъл в клуба минути след като Алисия излязла на сцената. Мачото веднага се отправил към нея, за да съобщи, че е там, погалил я, след което търпеливо изчакал края на рецитала й.

Приближени до Алисия споделиха, че нищо чудно студентът да е новият й, а не само моментна авантюра. В гилдията Алисия е известна, че досега винаги е забивала по-млади момчета. Тя е кака на Валери Божинов и на последния си официален любовник – вратаря Ники Михайлов.

БезЦензура.bg – Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА !

Последвайте ни и във Facebook

Коментари

Автор

-