Публикувано на: нд, ян. 19th, 2014

Дългия: Казаха ми, че ще ми бъдат подхвърлени наркотици

Целта очевидно е била да бъда дискредитиран и да ми излезе име на наркоман

slavi-trifonov

Получавал съм предупреждения, че съм взет на мушка от спецслужбите при двама премиери – Иван Костов и Бойко Борисов, но не съм им обръщал внимание. Това каза в предаването си по БТВ Слави Трифонов.

Той разказа, че в един фитнес преди години по времето на Атанас Атанасов като шеф на Националната разузнавателна служба при кабинета на СДС начело с Иван Костов е получил предупреждение от непознат човек, че му се готви провокация, да го спрат с колата и да му подхвърлят наркотици. Целта очевидно е била да бъда дискредитиран и да ми излезе име на наркоман, смята шоуменът.

Слави обаче подчерта, че не е познавал този човек, просто това е била една неочаквана среща на публично място и не може да докаже думите си. Единственото, което си спомни, бе че човекът бил добре облечен и се представил като бивш служител в МВР.

Ако съм бил незаконно подслушван по времето на предишните управляващи, както твърди един неофициален списък, няма да предприема никакви действия срещу виновните, ще очаквам държавата да ги накаже, обяви Трифонов.

Ако това наистина се е случило, то потърпевши ще са стотици хора, ако всеки от тях иска, може да подаде иск срещу държавата, но аз няма да го направя, продължи Трифонов. Според него, Цветанов трябва да бъде осъден, ако това се докаже по съответния ред.

Водещият на шоуто призна пред сценаристите си, че е имал съмнения за подслушване при правителството на ГЕРБ и затова често в разговори с приятели по телефона е казвал: „Подслушват ме, защото съм спал с жената на тоя, дето ме слуша“.

 

ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ “БЕЗ ЦЕНЗУРА”

БезЦензура.bg – Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА !

Следете всички новини и във Facebook

Коментари

Автор

-